Gedragsanalyse

Wessel Louis

Mensen verschillen van elkaar. Hierdoor leven wij in een dynamische wereld waarin verschillend gedrag heel gewoon is. Boeiend , maar de verschillen maken het ons ook lastig. Waarom voel je je bij de ene persoon wel thuis, heb je een  'klik' en kun je de ander maar niet begrijpen. En - als manager van een team - welke stijlen van gedrag in communicatie zitten er allemaal in jouw team. Weet je dat en hoe stuur je hier op? Een verhelderend teamgrid in beeld krijgen met een uitgebreide analyse? Hoe kun je je team nog effectiever laten werken? Double You geeft je graag meer inzicht.

Maar alles begint met zelfkennis, dus:  Wat is jouw persoonlijke stijl in communicatie?

Als gecertificeerd consultant van Q4 DISC® kan Double You, training jou snel, volledig en laagdrempelig een compleet inzicht en rapportage geven van jouw persoonlijke stijl in gedrag en communicatie. Q4 DISC Profiles is gebaseerd op de wetenschap van Jung en Marston. Wat is DISC?

Ons gedrag wordt niet alleen bepaald door onze preferente stijl. Ook onze waarden en interesses spelen een belangrijke rol.

Meer over onze persoonlijke stijl?

Meer over onze persoonlijke waarden?

Meer over onze persoonlijke interesses?

Wanneer je meer wilt weten over jouw stijl in communicatie, sturing van effectieve teams neem dan contact op via de contactpagina.

 

Wil je meer weten over Q4DISC profiles kijk dan op de site van Q4DISC: www.q4profiles.nl/

Gerealiseerd door:
147Media.nl