Effectieve communicatie in teams

 

Een goed functionerend team is heel belangrijk. Wanneer alle teamleden de impact van hun eigen gedrag en dat van hun collega,s  beter begrijpen, kunnen nog betere teams worden gevormd. Teams lopen vaak stuk op onopgeloste conflicten, onvoldoende onderling vertrouwen en slechte samenwerking. 

 Welk natuurlijk gedrag en welke talenten zit er werkelijk in uw team? Welk gedrag domineert en is er een balans? Deze ééndaagse training geeft alle inzichten (Jung, Marston) in je eigen gedrag, communicatie en dat van de anderen.

Resultaat

Inzicht in je eigen gedrag in communicatie en dat van de anderen in je team. Je leert af te stemmen op de ander. Teamleden voelen zich meer begrepen. Conflicten worden  voorkomen of kunnen beter worden opgelost. Je krijgt bovendien basaal inzicht in hoe je wordt gestuurd door je waarden en interesses. Teambuilding 'pur sang'.

Doelgroep

Teams die beter willen presteren door effectiever te communiceren.

Duur

Eendaagse training.

Aanpak

Je vult jouw persoonlijke  online vragenlijst in door middel van jouw inlogcode. Jouw persoonlijke stijl profiel wordt door de trainer tijdens de training aan jou  gepresenteerd. Desgewenst kan individueel na afloop nog worden nagesproken en is er mogelijkheid van persoonlijke vragen.  Met dit resultaat en deze inzichten ga je de dagtraining in en maak je kennis met de andere 'gedragstypes" . Het teamgrid wordt zichtbaar. Waar zitten de sterke en kwetsbare kanten van het team. Door middel van specifieke situaties die representatief zijn voor het team wordt gericht getraind met elkaar.

Investering

Individueel: € 895, - inclusief de kosten van het Q4 DISC Persoonlijke Stijl Profiel

Groep in company: hiervoor maakt DYT graag een offerte na een gesprek met jou over huidige en gewenste situatie in het team

Wanneer wordt de training gegeven

De training wordt gegeven op: Vrijdag
Geplande data:

3 november 2017

Waar wordt de training gegeven

De training wordt gegeven op:

Dorpsstraat 23
1901EH Castricum
www.Dorpsstraat23.nl

Aanmelden


Gerealiseerd door:
147Media.nl