Wessel Louis

Wessel Louis

Na mijn jaren in het bedrijfsleven- ik heb gewerkt in de FMCG bij een aantal internationale bedrijven zoals Beiersdorf/BDF, Bestfoods en Unilever NL in diverse leidinggevende rollen- ben ik in 2006 gestart als trainer/coach voor mijn eigen bedrijf Double You. Naast alle bedrijfsmatige aspecten in mijn werk, kreeg ik steeds meer het gevoel mensen verder te willen ontwikkelen in hun talenten. Bij Bestfoods en ook Unilver heb ik aan de basis gestaan van de Sales University. Een hele fijne periode waarin ik mensen heb zien groeien in hun ontwikkeling. Passie voor persoonlijke groei markeerde de stap naar zzp,er.

Ik heb hierna diverse modules gedaan bij NTI/NLP in Limmen en alle inzichten gekregen in de communicatie en effectieve interpersoonlijke communicatie. Om gedrag in communicatie beter te kunnen duiden en inzichtelijk te maken voor mijn deelnemers aan trainingen ben ik gecertificeerd om te werken als consultant in Q4 DISC gedragsprofielen.  Naast mijn trainingen die ik bij onderstaande bedrijven heb gegeven, ben ik freelance trainer bij ICM en docent bij NCOI in diverse communicatiemodules.

Bedrijven waar voor ik werk of heb gewerkt:

Alura/Gunnebo, Ankersmid/MC products, KvK Alkmaar, Lemtech, NNDI, Rabobank-VDS, Jumbo, SSI/Horeca NL, Unilever NL, Wijngaard Kaas, VDF, WCS

Gerealiseerd door:
147Media.nl